Elevator var min skræk
En tilbagemelding fra mig. Jeg er lige kommet hjem fra USA med min familie. Har været oppe i Empire State Building med elevator (86 etager), bor på hoteller med elevatorer, kører med dem uden problemer, fedt at mit problem ikke skal ødelægge min ferie med familien.
Charlotte

Højdeskrækken blev udfordret.
Jeg har både været i Norge på skiferie og her før påske i Paris.  Og man må sige, at det har været en kæmpe hjælp at besøge dig.  I hvert fald må Lyngvig Fyr nu være ”Piece off cake”.  Thomas har været helt oppe i toppen af Eiffeltårnet og kigge ud over (Dog ikke lige ned…).  Og turen til Norge gav ikke udfordringer i forhold til skilifte m.m.
Og mener ikke han har brug for flere besøg, og er sin højdeskræk kvit, og er glad for han har været hos Livsstien.
Thomas

Højdeskræk
Jeg havde længe døjet med en forfærdelig højdeskræk. Ved at stå nede på jorden og kigge op på noget højt, kunne jeg mærke sved i mine hænder og en frygt i hele min krop. Selv hvis jeg bare sad stille i sofaen og snakkede om højde, kunne jeg se hvordan mine hænder begyndte at glinse af sved.
Jeg kom til Ole, i håb om at han kunne kurere dette. Efter det, har jeg kunne snakke om højder, gå på trapper og broer uden af føle ubehag i hele min krop. Det giver indimellem lidt hjertebanken, men intet sammenlignet med hvordan jeg havde det før.
Men selvom min højdeskræk er væk, er det ikke engang det bedste jeg har fået ud af behandlingerne. Det aller bedste jeg har kunne tage med fra dette, er en hel ny-vunden selvtillid og glæde, jeg aldrig har oplevet før. Jeg har altid været en pige der har haft let til smil og grin, men efter hypnosen er det blevet noget helt andet. Jeg er glad, smiler, tror på egne evner og beslutninger – mine venner omkring mig siger, at jeg stråler. Det er en hel fantastisk følelse at stole på sig selv. Så selvom jeg kom for at få styr på min højdeskræk, gik jeg derfra med så meget mere!
Tusind tak for hjælpen Ole!
Kristina