Basisforløb - Vægttab - Livsstilsændringer

Et basisforløb til vægttab og overvægt med hypnose. Vejen til din livsstilsændring med et liv i balance

Der er altid en ubevidst årsag til en vane. Her beskrives vanen som overvægt, med det faktum at overvægten har kunnet give dig noget igennem længere tid, ja måske i mange år.

Ofte spiser mange med følelserne f.eks. når man skal belønne sig selv, er fortravlet, oplever ensomhed, kedsomhed, rastløshed, tristhed, sorg, smerte eller blot noget der skal indenbords når der skal hygges.

Det kan være som en slags trøst, en handling der ”kompensere” for noget vi ikke er bevidste om.
I overvægten er der ofte en årsag der er med virkende til at vi ikke “bare” lige kan ændre det mønster man har levet efter i rigtig lang tid.
 

Vægttab med hypnose 

Her gælder det også, at med hypnose som terapiform får du ryddet op i dit ubevidste spisekammer. Bliver derigennem en sund spiser, der styrer sin egen appetit. Du oplever belønning i form af gode følelser og tanker om dig selv med masser af ressourcer. Vi finder frem til årsagen for din overvægt. Styrker din vilje og motivation, så du genfinder dit indre jeg, og derved opnår du følelsen af, at du styrer din appetit og kostvaner. 

Individuelt forløb

Med personlig coaching er der fokus er 100 procent rettet imod dig. Forløbet er fleksibelt, og du bestemmer tildels selv hastighed og mødetidspunkter.
Vi opbygger i fællesskab en personlig værktøjskasse med ingredienser til din nye livsstil. Kassen bliver din følgesvend måske resten af livet, så pas godt på den.
 

Når jeg anvender hypnoseterapi som et værktøj, arbejder vi med underbevidstheden. Giver dig værktøjer til at kontrollere dine kostvaner, det er et stærkt redskab til den følelsesmæssige og vane brydende nøgle i din proces, når du skal lykkes med din livsstilsændring. 

Jeg vil guide dig igennem en livstilsændring på min facon. Jeg giver plads til at lytte, være fortrolig, og smile til udfordringerne.

Når du går i gang er det vigtigt at det er dig der beslutter for at der skal ske en ændring i dit liv.  

Jeg vil selvfølgelig støtte, vejlede, lytte og hjælpe dig, men husk dette er din drøm, dit projekt og at et hvert projekt kræver tid fra dig.  

Jeg glæder mig rigtig meget til vores samarbejde så ring endelig eller skriv for en forpligtende snak.

 Læs Susannes og andres historier her

Program til basis forløb 3 sessioner

Coaching og kostvejledning

Kostvejledningen er bygget op omkring Sundhedsstyrelsens 7 kostråd. Vi tager udgangspunkt i din hverdag. Vi arbejder med indtag af kalorier og lærer, hvor energien kommer fra. I gennem forløbet bliver du udstyret med værktøjer til selv at opnå kontrol over din kost, motion og hverdag. Du vil få adgang til klientforum med opskrifter og lydfiler, så det er nemt at komme i gang.

Livsstilsændring

Varige vægttab handler ikke om at forbyde søde sager, men om at blive bevidst om, konsekvenserne bag de valg, og den kost man indtager. Energibalance igennem kost, motion og kontrol er mit mantra.
Igennem mine erfaringer som kostvejleder, kok, arbejde med systemisk tankegang, supervision og ikke mindst hypnoseterapeut har jeg udarbejdet en række værktøjer, som vores fælles arbejde skal tage udgangspunkt i.

Bookning af mødetidspunkter

Programmet er som udgangs punkt tilrettelagt, som nedfor beskrevet, der vil dog være mulighed for at selv at være med til at sætte dagsordenen efter aftale. Vi aftaler naturligvis mødetidspunkter ud fra dine ønsker.

1.session – varighed 2 timer

Vi drøfter din hverdag, hvilke drømme du har for din livsstil, og hvordan vi sammen kan nå drømmen. Herefter taler vi om, hvad hypnose er for en størrelse, og hvilken betydning det har for din kost omlægning.
Coaching, som første del af din livsstilsændring skal du igennem et kostvejledningsforløb med udgangspunkt i dit nye materiale fra Livsstien og vores slankeforum.
Vi taler om hvordan du kan bruge de 7 kostråd i din hverdag, og hvordan du håndterer din hverdag med tidspres og fristelser. Du bliver ligeledes introduceret til hypnosen.

På hver session kan vi foretage en kropsanalyse, så du løbende kan følge din udvikling. Desuden får du udleveret en mappe samt adgang til et forum til livsstilsændringer med fokus på vægttab.
Her starter du din personlige værktøjskasse:
En værktøjskasse som vi opbygger med lydfiler og opskrifter fra Livsstien. En inspiration til at komme i gang. “Mappen” er bygget omkring de 7 kost råd, daglig energiindtag, arbejdet med din motivation og gode råd til dig og din hverdag.
Samt muligheden ugentlige sms.

2. session – varighed 2 timer

Temaet for denne session er hypnose, vi rydder op i dit indre ”spisekammer”. her arbejder vi i hypnose med din underbevidsthed, dine vaner og dine drømme. Vi følger op på din kost med optimering og personlig coaching.

3. session – varighed 1 – 1 ½ time

På den sidste session arbejde vi videre i hypnosen. Vi evaluerer forløbet, og taler om de udfordringer du møder i din varige livsstilsændring, og hvordan du kan bruge de værktøjer, vi har arbejdet med fremadrettet. Således at du bliver i stand til at klare dig selv.

Vægttab og  vedligeholdelse 

Når man har opnået sit ønskede mål om vægttab, kan det i nogen tilfælde anbefales et kort forløb med kontrol og redskaber til at bevare motivationen for at bibeholde vægttabet og livsstilsændringen. 

Et vægttab tager et stort fokus over en periode. Efter vægttabet skal du leve normalt. Når du skal tabe dig, sammensætter du din kost og hverdag med energiunderskud, men når vægttabet er opnået, skal energiindtaget være i balance. 

Det vil sige, at man indtager den mad som kroppen forbrænder. Det er en ny proces man skal være bevidst om. Denne proces gør, at forandringerne bliver til en rutine, og når det er en rutine, er livsstils ændringer i tanke og handling blevet til ens ejerskab. 

Hver gang er der kontrolvejning, vi taler om, hvor er du lige nu, og hvordan du bevarer motivation, har du kontrol på hverdagen, og du får ny inspiration til dit kostområde, din motion og aktivitet. Du får kontrol på at værktøjskassen er helt fuld. Evt med hypnose. 

Vil du vide mere om vægttab og livsstilsændringer