Livsstien og Workshop 


Book en workshop med
Livsstien og få indblik i, hvordan hypnoseterapi effektivt kan hjælpe med at bryde vaner, understøtte livsstilsændringer og bidrage med personlig indsigt. En indsigt i hvorfor og hvordan underbevidstheden styrer langt de fleste af vores handlinger, både på vores mentale sind samt oplevelser af fysiske smerter. 

Undervejs er der lagt små øvelser ind, så deltagerne på egen krop kan opleve, hvor let hjernen er at påvirke.
 
Sidst vil der selvfølgelig også være tid til spørgsmål. 
 
Workshoppen kunne indeholde det meste. Sidder du med et særligt ønske til en spændende, anderledes og involverende workshop så ring endelig og få en snak med os. 
 
Nedenstående har vi skitserede workshops vi har afholdt, så lad dig blot inspirere. 

Workshops kunne være 

  • Hvorfor er livsstils ændringer så svære? 
  • Hypnotisk Gastric Band, hvad kan det og hvorfor? 
  • Personlig udvikling og hypnose terapi? 
  • Fysiske smerter og hypnoseterapi – gør det en forskel i ens liv?
  • Mental træning og selvhypnose?
  • Pressoterapien og hypnose et stærkt værktøj i fællesskab  

Målrettet til erhverv

  • Stress og hypnoterapi kan det være et partnerskab? 
  • Udvikling med personlig indsigt og hypnose kan man det?

 

En workshop med indsigt

Workshop. Hvorfor livsstilsændringer er svære? Og hvad motivationen, hvordan holder vi den? Vi vil bidrage med viden og selvindsigt. Vores bud på, hvordan hypnoseterapi effektivt kan hjælpe med at bryde vaner, understøtte livsstils-ændringer og bidrage med ny personlig indsigt. 

Undervejs er der indlagt små øvelser, så deltagerne på egen krop kan opleve, hvor let hjernen er at påvirke. 

Sidst vil der selvfølgelig være tid til spørgsmål. 

Workshoppen vil tage udgangspunkt i vores samtid og den hverdag vi oplever i Livsstien. 

I en tid hvor flere og flere er udfordret af en travl hverdag med mange krav, oplever mange problemer med lavt selvværd, overvægt og dårlig søvn. Moderne hypnoseterapi tilbyder værktøjer til en rolig og sammenhængende søvn, metoder til at passe på en selv og hjælp til at finde ud af, hvad der er vigtigt i ens eget liv. Med andre ord kan hypnose fungere som et mentalt fitnesscenter til at opnå øget selvværd og nyt mod til at turde udleve ens egne drømme og mål. 

Er hypnotisk Gastric Band en mulighed?

Workshops om Hypnotisk Gastric Band afholdes efter behov.

På sådanne workshops giver vi jer, et indblik i, hvordan hypnoseterapi effektivt kan hjælpe med at bryde vaner, understøtte livsstilsændringer og bidrage med personlig indsigt. Undervejs er der lagt små øvelser ind, så deltagerne på egen krop kan opleve, hvor let hjernen er at påvirke. Sidst vil der selvfølgelig også være tid til spørgsmål. 

Med hypnose

Som det moderne værktøj det har udviklet sig til i dag, er det muligt at opnå ændringer på livsstile, bryde personlige barriere, udfordre sin egen selvindsigt og optimere egen udvikling og fokusering. 

Med hypnose er det muligt at opnå en lignende effekt som det kirurgiske indgreb Gastric Band, hvor der som bekendt kan forekomme alvorlige komplikationer som følge af indgrebet.

I stedet for foretage et fysisk indgreb, hvor mavesækken snøres sammen, foretages et “indgreb i underbevidstheden”.

Under hypnose lærer underbevidstheden at reducere den mængde mad, der skal til for at føle sig mæt. Behandlingen foretages af flere omgang, hvor tærskel for hvornår vi føler os sultne hæves. Dette gøres ved at placere et mentalt billede af at din mavesæk der er blevet mindre. Hjernen begynder derfor et ignorer signaler fra maven, og fornemmelsen af sult forsvinder. 

Men som med det kirurgiske indgreb, er fornemmelsen af at være sulten ikke den eneste grund til at overvægt og overspisning.

Derfor suppleres behandlingen med hypnose-terapi til at identificere og bearbejde de psykologiske grunde til overspisning. 

Hypnotisk Gastric Band,

Eller slank med hypnose virker kun som en del af en livsstilsændring. I Livsstien arbejder vi også med kostvejledning, kontrol og opfølgning. 

 

Vil du vide mere