Vægttab med hypnose og livsstilsændringer

Vægttab med Hypnose?

Vejen til en sund livsstil er fyldt med udfordringer. Mit mål er at videregive værktøjer, som gør det lidt lettere at opnå dine drømme. Mit mantra er rydde op i dit indre spisekammer, opnå din energibalance igennem kost og motion og tilslut lidt kontrol. Forløbet er bygget op om sundhedsstyrelsens anbefalinger, de 7 kostråd. Du kommer til at lære om energibalance og underskud. Du bliver introduceret for en række værktøjer, som jeg har udviklet på baggrund af mine erfaringer som kostvejleder, kok og hypnoseterapeut. Jeg vil selvfølgelig støtte, vejlede, lytte og hjælpe dig, men husk dette er din drøm, dit projekt og at et hvert projekt kræver tid fra dig.

Jeg glæder mig rigtig meget til vores samarbejde
Jonna Nørmark

Læs mere om hypnose her

person der trækker bukserne ud fra maven livsstien hypnose

Basis forløb

3 sessioner. 
Hypnosebehandling, Coaching, lettere kostvejledning og kontrol.  
Motivations lydfiler, vejledningsmaterialer om livvstil, kropsanalyser, opskrifter og opfølgning via sms.

Pige der står på en vægt og har begge arme over hovedet livsstien hypnose

Udvidet forløb

5 Sessioner 
Hypnosebehandling, Coaching, kostvejledning og kontrol 
Motivations lydfiler, vejledningsmaterialer om livsstil, kropsanalyser opskrifter og opfølgning via sms.

pige der trækker bukserne ud fra maven Livsstien hypnose

Hypnotisk gastric band

5 Sessioner
Hypnosebehandling, Coaching, kostvejledning og kontrol
Motivations lydfiler, vejledningsmaterialer om livsstil, kropsanalyser opskrifter og opfølgning via sms. Her er der selvfølgelig helt unikke værktøjer lagt ind i dit forløb.

Ide grundlag til Livsstiens slanke værksted

Livsstilsændringer med fokus på vægttab. Det handler ikke om at forbyde søde sager eller andre fødevarer, men om at blive bevidst om konsekvenserne bag de valg, man træffer, og den kost man indtager. Energibalance igennem kost, motion og kontrol er mit mantra. Igennem mine erfaringer som kostvejleder, kok, mit arbejde med systemisk tankegang, supervision og som hypnoseterapeut har jeg udarbejdet en række værktøjer, som vores fælles arbejde tager udgangspunkt i. 

Det hele startede som endnu en slankekur. Igennem hele livet har jeg selv testet naturpiller, slanke-te, pulver, fastekure, sultediæter og ensidig slankemad. Jeg har tabt mig, men også taget på igen. I 2010 uddannede jeg mig fra At Workskolen som proceskonsulent i ernæring. Jeg lagde min livsstil om, og blev min egen første klient. I 2012 blev jeg færdig som hypnoseterapeut og føjede hermed et stærkt redskab til min værktøjskasse.  

Det vigtigste værktøj hos Livsstien er den sunde fornuft. Vejen til en sundere livsstil behøver nødvendigvis ikke omfatte en total kostomlægning. Sund kost kan også handle om at udskifte melet i frikadellefasen med bulgur. Så kommer der flere fibre indenbords. Jeg vil guide dig igennem en livstilsændring på min facon. Jeg giver plads til at lytte, være fortrolig, og smile til udfordringerne. 

Jonna Nørmark 

Master certificeret Hypnoseterapeut – Proceskonsulent i ernæring ® – Supervision og systemisk tankegang – Kok 

Vil du vide mere