Livsstien blev grundlagt i 2012

Med ideen om et hypnoseværksted, et slankeværksted og udvikling på det personlige plan samt en kokkeskole, kan man det? Svaret blev “ja” så ud fra devisen om at vi som ægtepar elsker at skabe, at være katalysatorer for andre, coache og bruge hypnoseterapien til at opnå mål, resultater og drømme, startede vi Livsstien op. Vi er begge uddannede som hypnoseterapeuter på The Hypno Academy med en master certificering. Vi arbejder med moderne hypnoseterapi, et simpelt værktøj, som er fascinerende, og som hurtigt hjælper den enkelte videre.

Udviklingen i Livsstien

Med 9 års erfaring herfra, har vi har udviklet på hypnosen og den moderne hypnose terapi. Vi ligeledes udviklet på det der startede som et slankeværksted, til i dag at handle om livsstilsændringer med fokus på vægttab. Vi anvender hypnotiske gastric band, nyere videnskab samt vores faglige redskaber. Derudover et online univers, med fokus på værktøjer til at fastholde den udvikling den enkelt er startet i Livsstien. Et online univers med podcast, meditations og mindfulness filer med anvendelse af hypnotiske værktøjer. En personlig værktøjsmappe, opskrifter, sunde tips og motions forslag til ”slankeværkstedet”
Det sidste skud på stammen er Pressoterapi med infrarød varmebehandling som et værktøj med trykbehandlings massage til at lindre smerter, lære at slappe af og som et afstressende værktøj. 

Vi har en solid og bred vifte af erhvervserfaring, som danner grundlaget for vores arbejde i Livsstien. Ud over vores uddannelser som  hypnoseterapeuter er Jonna tillige uddannet kok, kostvejleder, og arbejder med systemisk tankegang og supervision. Oles virke startede også i restaurationsbranchen som kok og tjener, derudover har hans arbejdsliv budt på job som konsulent, detailhandler og koordinator.

Vi glæder os til at byde velkommen i Livsstien Jonna og Ole Nørmark 

 

Vil du vide mere