Hypnotisk Gastric Band

Vægttab med hypnotisk gastric Band


Overvægt

Der er altid en ubevidst årsag til en vane. Her beskrives vanen som overvægt, med det faktum at overvægten har kunnet give dig noget. Mange spiser med følelserne, for eksempel når du skal belønne dig selv, oplever ensomhed, kedsomhed, rastløshed, tristhed når der blot skal hygges, som en slags trøst, en handling der ”kompensere” for noget ,vi ikke er bevidste om. Overvægt er ofte en årsag, der er med til, at vi ikke bare lige kan ændre det mønster, du har levet efter i rigtig lang tid. 

Hypnotisk Gastric Band 

Med hypnose terapi får du ryddet op i dit ubevidste spisekammer. Du bliver derigennem en sund spiser, der styre sin egen appetit. Du oplever belønning i form af gode følelser og tanker om dig selv med masser af ressourcer.
Vi finder frem til årsagen for din overvægt. Styrker din vilje og motivation, så du genfinder dit indre jeg.
Du oplever i hypnose et
Gastric Band “indgreb” og derved opnår du følelsen af en mindre mavesæk, og derigennem styrer du din appetit. 

Hypnosen

Med hypnose som det moderne værktøj det har udviklet sig til i dag, er det muligt at opnå ændringer på livsstile. Bryde personlige barriere, udfordre sin egen selvindsigt og optimere egen udvikling og fokusering. 

Med hyponose er det muligt at opnå en lignende effekt som det kirurgiske indgreb gastric band. Hvor der som bekendt kan forekomme alvorlige komplikationer som følge af indgrebet.
I stedet for
foretage et fysisk indgreb, hvor mavesækken snøres sammen, foretages et “indgreb i underbevidstheden”. Under hypnose lærer underbevidstheden at reducere den mængde mad, der skal til for at føle sig mæt. Behandlingen foretages af flere omgang, hvor tærskel for hvornår vi føler os sultne hæves.
Dette gøres ved at placere et mentalt billede af mavesækken der er blevet mindre. Hjernen begynder derfor et ignorer signaler fra maven, og fornemmelsen af sult forsvinder.
 

Men som med det kirurgiske indgreb, er fornemmelsen af at være sulten ikke den eneste grund til at overvægt og overspisning.

Derfor suppleres behandlingen med hypnose-terapi til at identificere og bearbejde de psykologiske grunde til overspisning. Hypnotisk Gastric Band, eller vægttab med hypnose virker kun som en del af en livsstilsændring.
I Livsstien arbejder derfor også med oprydning i dit indre spisekammer, coaching, kostvejledning, kontrol og opfølgning. 

Jeg vil guide dig igennem en livstilsændring på min facon. Jeg giver plads til at lytte, være fortrolig, og smile til udfordringerne. 
 
Når du går igang er det vigtigt, at det er dig der beslutter dig for at der skal ske en ændring i dit liv.
Jeg vil selvfølgelig støtte, vejlede, lytte og hjælpe dig, men husk dette er din drøm, dit projekt og at et hvert projekt kræver tid fra dig. 
 

Jeg glæder mig rigtig meget til vores samarbejde så ring endelig eller skriv for en uforpligtende snak.

Læs Susannes og andres historier her

 

 

Program for vægttab med hypnotisk gastric band forløb

Bookning af mødetidspunkter 

Den første aftale, aftales pr telefon, dine næste 3 aftaler er hypnose sessioner. 3 og 4 session skal være 2 dage efterfølgende hinanden, den sidste session aftales efter behov. 

1.session – varighed 1½ – 2 timer

Coaching, som første del af din livsstilsændring skal du igennem et kostvejledningsforløb med udgangspunkt i materiale fra Livsstien. Vi taler om, hvordan du kan bruge de 7 kostråd i din hverdag, og hvordan du håndterer din hverdag med tidspres og fristelser.
Desuden introduceres du til hypnosen, at skabe overblik over indtag af kalorier, ernæring og hvor kommer energien fra. Samt adgang til Livsstiens online univers med din Livsstilsmappe, opskrifter og lydfiler. 

Vi drøfter din hverdag, hvilke drømme du har for din livsstil, og hvordan vi sammen kan nå drømmen. Herefter taler vi om, hvad hypnose er for en størrelse og aftaler de 3 næste sessioner. 

På hver session kan vi foretage en kropsanalyse, så du løbende kan følge din udvikling. Og vi følger op på de ugentlige sms fra Livsstien. 

2.session – varighed 2 timer

Vi drøfter igen din hverdag, hvilke drømme du har for din livsstil, og hvordan vi sammen kan nå drømmen. Vi påbegynder det hypno-terapeutiske behandlingsforløb. 

3.session – varighed 1- 1½ time

Vi fortsætter det hypno-terapeutiske behandlingsforløb, hvor du lærer at håndtere sult. Derfor skal du også op til denne session faste i 12 timer (inde på dit forum finder du opskrifter på suppe, smothiees, juicer som er tilladte i fasteperioden). 

4.session – varighed 1 -1½ time

Vi afslutter det hypno-terapeutiske behandlingsforløb, hvor selve det hypnotiske gastric band foretages. På denne session arbejder vi videre med motivationen for din livsstil. 

5.session – varighed 1  – 1½ time

Temaet for denne session er sammenhængen mellem kost og motion. Vi taler om, hvilke værktøjer du skal anvende for at få en optimal hverdag, og vi følger op på at du klar til at føler dig klar til fremtiden. Vi evaluerer forløbet, evt. lidt justeringer i hypnose og taler om de udfordringer du møder i din varige livsstilsændring, og hvordan du kan bruge de værktøjer, vi har arbejdet med fremadrettet.

Vægttab og  vedligeholdelse 

Når man har opnået sit ønskede mål om vægttab, kan det i nogen tilfælde anbefales et kort forløb med kontrol og redskaber til at bevare motivationen for at bibeholde vægttabet og livsstilsændringen. 

Et vægttab tager et stort fokus over en periode. Efter vægttabet skal du leve normalt. Når du skal tabe dig, sammensætter du din kost og hverdag med energiunderskud, men når vægttabet er opnået, skal energiindtaget være i balance. Det vil sige, at man indtager den mad som kroppen forbrænder.
Det er en ny proces man skal være bevidst om. Denne proces gør, at forandringerne bliver til en rutine, og når det er en rutine, er livsstils ændringer i tanke og handling blevet til ens ejerskab.
 

Hver gang er der kontrolvejning, vi taler om, hvor er du lige nu, og hvordan du bevarer motivation. Har du kontrol på hverdagen, og du får ny inspiration til dit kostområde, din motion og aktivitet. Du får kontrol på at værktøjskassen er helt fuld. Evt med hypnose. 

Vil du vide mere om vægttab og livsstilsændringer