Jeg var kommet til et sted i mit liv hvor der skulle ske noget nyt for at prøve at komme af med mit fedt hylster. Jeg sad og søgte lidt på nettet for at finde noget med hypnose. Havde hørt om gastrisk band. Jeg kontaktede Jonna. Jeg havde et par måneder til at vænne mig til tanken, at nu var det det jeg skulle. Jeg startede 8 januar 2019. Bare efter den første hypnose kunne jeg mærke forskel noget var forandret. Vi fik også en god snak om kost og motion og hypnose. Der var om et kaloriebehov det skulle overholdes og motionen er blevet en naturlig del af min hverdag takket være hypnosen.
De lydfiler som der til dette forløb har jeg brugt flittigt. Efter hypnosen hvor mavesækken er blevet mindre i hjernen kunne jeg ikke spise så store portioner mere og vægten gik ned. De ugentlige SMS er med feedback har været guld vær for mig, hvor tanker kunne få frit løb og fik den opbakning jeg havde brug for. Har ikke på noget tidspunkt følt at der ikke var noget jeg ikke måtte spise at er tilladt. Har bugt redskaberne jeg har fået ved Jonna også når vi har været i byen. Når vi har været i byen, har jeg ikke haft lyst til søde sager og kager. Har sluttet fred med det at være i byen og næste dag er det op på hesten igen og forsætte min sunde livsstil. Har aktivt valgt nogle madvarer fra i min hverdag, da jeg kan mærke at det er ikke den rigtige benzin for min krop at køre på. Spiser som resten af familien bare mindre portioner og mere grønt og frugt. I dag start september har jeg tabt 36.5 kg.
Har forsat ugentlig kontakt til Jonna og jeg har fået nogle opfølgninger efterfølgende det har hjulpet mig meget. Jonna er dygtig til at få en til at føle sig tryg på rejsen til mit nye jeg. Hvor selvtilliden og selvværdet har fået et hak op af. Jeg står meget mere stærk i mig selv. Ved med mig selv hvad jeg indeholder og hvad jeg vil finde mig i. Har brugt selv hypnosen også til at skrue på knapperne i mig selv, når jeg har haft brug for det. Jeg skylder Jonna en stor tak for mit nye lettere liv.
Det kan klart anbefales prøv det du vil ikke fortryde det. Kh. Susanne