Smertebehandling

Her arbejder vi med smerten, og mentale værktøjer der kan hjælpe dig til at styre og kontrollere din smerte. 

Disse værktøjer bakkes op af nogle lydfiler, som hjælper dig til at træne dig selv i at skrue ned for smerten de dage, der opstår et behov. 

I smertebehandling med hypnose fjerner vi ikke din smerte, din sygdom, dit ubehag, men vi hjælper med konkrete værktøjer til at styre din smerte. 

Pressoterapi også et værktøj mod smerte læs mere

Om at have smerter

Du er ikke alene.

Det ved du helt sikkert, men nogle gange kan man komme helt i tvivl. Som gigtpatient ved jeg selv, Jonna, at en dagligdag med kroniske smerter påvirker livskvaliteten.
Man påvirkes ubevidst i mindre eller større grad. Det kan være din søvn, dit arbejde, din energi, det at deltage i familielivet, venskaber, det at få motion eller hele din identitet. 
 

Det kan være en oplevelse af at være anderledes, og man bruger rigtigt meget energi på at udholde smerten. 

Som hypnoterapeut

Jeg måtte selvfølgelig selv afprøve, hvad det vil sige at arbejde med smerte i hypnose. Jeg var sikkert ligeså skeptisk som du. Kan det passe, at man alene ved tankernes kraft og magt kan lærer at håndtere smerten?
Det kræver, at man er villig til at arbejde med sig selv mentalt. Og ja, jeg har fået et helt nyt liv. Et liv hvor ubehaget fra smerten stadig er her, men det er altså mig, der styrer og ikke mine smerter fra min rygsøjlegigt. Mental overskud og lære gå mod smerten og ikke med den.
 

Et sidste skud på stammen i Livsstien.

Vi kan nu tilbyde Pressoterapi med infrarød varme. Utrolige dejlig afslappende og afstressende behandling for både krop og sjæl.
Du oplever ro og afslappethed igennem den kropslige oplevelse, med trygmassage og varme. Du vil  også opleve et personligt overskud og fornyet energi. Lider du af smerter fra gigt, uro i kroppen, ømhed, væske i kroppen, hedeture og ømme vedhæftninger er denne behandling energifyldt og fysisk smerte stillende.
 

Afslappende podcast

Du bliver ligeledes tilbudt en lydfil med en guidet afslapnings meditation hvor hypnotiske værktøjer er anvendt. En lydfil som vil du få adgang til igennem også privat igennem Livsstiens podcast forrum. 

Vil du vide mere om smertebehandling