Selvtillid

Havde i mange år gået med en selvtillid som kunne ligge på et meget lille sted.
Men efter de få gange os dig, kan jeg nu mærke at jeg har en meget mere tro på mig selv og at mine omgivelser spørg mig hvad der er med mig, da de syntes at jeg virker meget mere glad og tilstede i rummet. Havde ikke lige set at det kunne være sådan et lille ord i mit liv som kunne forandre alt.

Tusind tak for hjælpen.

Peter

Blev en rigtig dårlig vane kvit

Det har været fantastisk at være hos dig, i arbejder professionelt på en dejlig tillids vækkende måde. Jonna du har hjulpet mig så meget. Nu er jeg naturlig glad og tror på mig selv, fordi jeg ved hvem er nu. Jeg bevarer kontrollen og roen, når jeg præsterer foran større forsamlinger, og jeg for virkelig sagt det jeg gerne vil, på en helt naturlig måde. Mit fokus er der bare. Men bedst af alt er, min usikkerhed og min evige dårlig vane med “pille” mine arme til sår er helt forsvundet. Tusind tak…………..

AnneMette

Emma skriver.

Hej Jonna. Vi har nu haft forpremiere og premiere – synes alt i alt, det går virkelig godt. Kan helt bestemt mærke forandring, har nemmere ved at overskride de grænser jeg altid har ment, stod i vejen for mig.

Så vil bare sig tusind tak for hjælpen.

Har du følelsen af dårlig selvtillid og selvværd, kan du gøre noget ved det.
Hypnose kan ændre tankemønstre til noget positivt og hjælpe dig til at føle bedre selvværd og selvtillid på ganske kort tid så du ved du stole på dig selv

Emma

En drøm om selvkontrol

I april var jeg i hypnose hos dig for behandling af min manglende selvkontrol og “skræk” mod at skulle holde tale til min datters konfirmation.
Efter behandlingen var jeg utrolig afslappet, afklaret og oplevede glæde over at skulle holde tale. Jeg fik ret hurtigt skrevet en tale der indeholdt de tanker, følelser og emner, som jeg gerne ville have med.
Selve konfirmationsdagen var meget hektisk fra morgenstunden og pludselig manglende jeg den rolige, glade og stolte følelse indeni. For ikke at ødelægge dagen, valgte jeg ikke at holde tale, men i stedet for lade min kæreste holde den for mig. Det var et valg jeg glemte at fortælle til toastmasteren. Da han meddelte, at det nu var konfirmandens mor der skulle holde tale, føltes det som “et klik på en kontakt”, og jeg følte mig så meget “hjemme” i nuet og situationen. Jeg rejste mig uden bekymring op, og holdt talen uden andre følelser end at være glad og stolt over at holde tale.
Summa summarum; behandlingen virkede. Tak for det.
Mvh
Camilla

Selvværd

Det har været skøn at besøg dig og det har giver mig en utrolig selvtillid igen.  Hvorfor jeg ikke har gjort dette for længe siden forstår jeg ikke. Jeg kan kun anbefale andre at lægge vejen forbi dig og få deres liv tilbage igen. TAK.

Selvværd
Jeg er utrolig glad for de teknikker du har lært mig i ZEN ZERO selvhypnose.
Det har helt sikkert givet mig et skub i den rigtige retning. Jeg kan mærke at selvtilliden virkelig begynder at komme igennem. Det er for så fedt.  TAK TAK :-))

Lone