Pressoterapi med infrarød varmebehandling 


Hvad er
pressoterapi? 

Pressonterapien arbejder med lymfesystemet. En af lymfesystemets funktioner er at bærer toksiner og fedt til de organer, der har ansvaret for at fjerne dem.
Lymfesystemets
væske (lymfe) strømmer takket være det tryk, der genereres af muskelkontraktionens bevægelser, især luftrørets respiratoriske bevægelser og trykket der kommer fra arteriet rytmiske impulser.
Sommetider er kroppen blokeret, eller det naturlige kropstryk er ikke nok til at dræne væskerne. Trykbehandling hjælper kroppen med at gøre denne proces i disse tilfælde.
 

Hvad er trykbehandling? 

Trykbehandling er en terapeutisk behandling, der præsenteres som et alternativ til den manuelle lymfatiske dræning. Det er baseret på tryk på ben, underliv og arme med det formål at aktivere afkastet blodgennemstrømning og som følge heraf bidrager til ødemet og vævsabsorptionen. 

Hvad består det af? 
Et kompressionssystem styret af en styreenhed, der blæser luft ind i de forskellige dele af en dragt, hvor De dele af kroppen, der skal behandles, indføres
(ben, mave og arme).
 

Hvad er Infrarød varme? 

Infrarød varme er den elektromagnetiske stråling, som vi i dagligdagen oftest kender som varmen fra solen. Det er en del af den elektromagnetiske stråling, vi normalt opfatter som lys. Vi mennesker kan ikke kan se de infrarøde stråler og det er den proces der gør at vi oplever varmen. En varme som er temperatur reguleret.
Vi som mennesker med ensartede krops temperatur på 37 grader er
perfekt for at modtage denne energi. Varmen trænger ind i dybden af huden, øger blodcirkulationen, varmer kroppen op  

Læs også smertebehandling med hypnose

Læs Anne-Mettes historie her

Hvad kan du opnå med pressoterapi og infrarød varmebehandling

Pressoterapi

Den kan afhjælpe, lindre uro, ømhed i ben og krop, og herigennem opnå en smertestillende og afslappende virkning. Afhjælper ligeledes væskeophobninger og er udrensende via lymfedrænings systemet.
Pressoterapien er gavnlig mod lokale hævelser, cellulit, forstoppelse og fysiske ømhed ved overgangsalderen.

Den infrarød varme optimere dine celler, tilføre koncerteret ilt og næringsstoffer til led og muskler. Genopretter og stimulere kroppens egne selvhelbredende evne. Du vil opleve ny energi og en generel trivsel, med en afslappende følelse og ro. 

Udrensning af toksiner 

Når din krop er overfyldt med toksiner prøver kroppen selv af komme af med dem. Kroppens tegn på et eller flere signaler er du vil opleve træthed, vægtøgning, forstoppelse, hudproblemer, overophedning, hedeture, hovedpine og ophobning af mavefedet. 

Overblik til behandling

Styrker kroppens immunforsvar igennem den øget blodcirkulation.
Udskiller affaldsstoffer og toksiner som har ophobet sig i kroppen.
Muskelsmerter og ledsmerter.  
Bekæmper betændelse tilstande.
Væskeophobninger og forstoppelse. 
Speeder restitutionstiden op ved sport udøver.
Smertebehandler ved fysisk ømhed ved overgangsalderen.
Weelnees og velvære.
Afstressende.
Fysiske ømhed ved overgangsalderen.

Behandlingsoplevelsen

Du bliver lagt i en dragt bestående af flere dele så man stadig føler en frihed. Maskinen indstilles efter dit behov både temperatur og trykbehandlingen. 

Som noget helt særligt hos Livsstien har du mulighed for at lytte til særlige meditationsfiler indtalt med hypnoterapeutisk værktøjer. Det vil give dig en dejlig afslappende session og et ubevidst mental overskud.

Vi anbefaler 10 sessioner med et interval på 2 gange de første 3 uger og efterfølgende med 5-7 dags interval med 1 behandling. En behandling varer 40 minutter. 

Du skal have stramt siddende tøj på f.eks. skiundertøj, træningstøj leggins eller lignende. 

Vi glæder os til tage imod dig. 

Pressoterapimaskinen

Er en pulserende massage og kaldet lymfedrænage.

Du bliver lagt i en dragt bestående af flere dele så man stadig føler frihed. Den er inddelt med flere luftkamre, hvert enkelt luftkammer tilsluttes med slanger til en kompressor (pressoterapi-maskinen).
Når maskinen startes, pumpes der luft ud i de enkelte kamre, hvorefter luften suges ud. Dette fortsætter med en pulserende rytme så længe behandlingen står på.
Trykket fra kompressoren kan indstilles efter behov, og den pulserende rytme kan også varieres.
Drænagen er rytmisk med stigende og aftagende tryk. Den infrarøde varme er afslappende, smertelindende og optimerede. Den kan ligeledes indstilles i forskellige temperaturer. 

Hos Livsstien

Som noget helt særligt hos Livsstien har du mulighed for at lytte udvalgte lydfiler indtalt med hypnoterapeutisk værktøjer. Det vil give dig en dejlig afslappende session og et ubevidst mental overskud. 

Vil du vide mere om Pressoterapi med infrarød varme