Sportspræstationer det var blevet svært. Min selvtillid var i bund, jeg manglede motivation til mine sports præstationer og det hele så generelt bare sort ud. Men lige siden den første gang til hypnose, er det gået opad. Jeg har fået redskaber til at kunne motivere mig selv, til at få selvtilliden tilbage og til at kunne kontrollere mig selv, når jeg skal præstere mit max. Hypnosen har hjulpet mig til at vende en dårlig træning til en god træning – Og jeg har på den måde fået mere kontrol over mig selv. Jeg gik fra en periode, hvor jeg ikke engang havde lyst til at springe mere, til at stå som nummer 15 til senior VM i USA 2014- og hypnosen hjælper mig stadig den dag i dag, selvom jeg ikke behøver det lige så meget. Jeg ved at jeg altid kan sætte mig ud og få min koncentration 100% tilbage, lige meget om det gælder konkurrencer, træning eller en eksamen i skolen. Så sportspræstationer er igen noget jeg kan og bliver motiveret af.

Anne Sofie 17 år, Danmarksmester  i powertumbling