Følelser og personlig udvikling

Følelser og personlig udvikling. Vi oplever alle følelser, som kan medføre positive eller negative reaktioner. En dag uden at vi mærker vore følelser, vil være umuligt at forestille sig. Det kunne være ved at opleve glæde, tristhed, tage på ferie. Manglende selvtillid, selvværd, frygten for at rejse, gå til eksamen, at flyve, eller sorgen ved tab af et familie medlem. Hvis vi listede alle ordene for følelser op, og beskrev dem, ville listen blive rigtig lang.

I hypnosen kommer du på en interaktiv rejse igennem din krop, for at du kan forstå dine følelser. 

Selvtillid og selvværd

Oftest er det fortiden, som har præget os i den ene eller anden retning. Dårligt selvværd – selvtillid kan skyldes et stort ansvar, man ikke var klar til at tage eller ikke lykkedes med. Det kan skyldes mobning på job eller i skolen. Eller hvis man ikke har fået megen ros og mest har lyttet til, hvad man ikke kan finde ud af. Angsten for at fejle kan være stor hos mange mennesker, og er man usikker i sin tale og væremåde, “gemmer” man sig ofte. 

Har du følelsen af dårlig selvtillid og selvværd, kan du gøre noget ved det. Hypnose kan ændre tankemønstre til noget positivt og hjælpe dig til at føle bedre selvværd og selvtillid på ganske kort tid. 

Læs Peters og andres historier her

Følelser der for eksempel kan arbejdes med

At føle glæde og opleve positiv tankegang. Arbejdet med general ændring af negative tanker, som du oplever. Kan forhindre dig i leve det liv du gerne vil og du kan øge din egen tålmodighed.
Det kan også handle om at slippe
aggressionskontrol, en vrede, en frustration og lære at holde af og acceptere sig selv. 

Selvtillid og selvværd 

Du kan forstærke dit selvværd og din selvtillid og evt. arbejde med din generthed. 

Sorg og tristhed

Den følelse af savnet tager over, du kan her komme videre efter et tab også personlige tab. Hjælp til at få kontrol over tanker og følelser og lære at forstå dem. 

Jalousien

Den kan opleves forskelligt og i forskellige former og udgaver.  Jalousien kan opleves som en følelse der er meget styrende for mange af ens handling, og for nogen meget uhensigtsmæssige. 

Angst og nervøsitet

Eller frygten for din næste eksamen måske næste gang du er i er i centrum både fagligt og privat. Læs mere om angst – frygt og fobi 
 

Søvnproblemer

Ikke at kunne at slappe af kan ofte give uoverskuelige hverdage. Manglede energi opleves og giver ofte forringet livskvalitet. Nogen gange kan det hænge sammen med stress symptomer og det kan opleves svært at finde vejen tilbage. 

Personlig udvikling - for eksempel kan der arbejdes med

Hvis man gerne vil udvikle på kompetencer på ens personlige plan. Det kunne gælde både på jobbet og privat.
For eksempel ens motivation, kreativitet, lære at give slip på nogen oplevelser i ens fortiden. Det kunne også være lære at imødekomme forandringer. Have modet til at sætte sig mål og opnå disse mål elle drømme. 
 
Du kan også arbejde med at forstærke dit fokus og din koncentration. Og her kan et fokus også helt simpel være at lære dig selv at slappe af. Et værktøj hertil kunne også være selvhypnose Zen Zero.  

Selvhypnose – Zen Zero metode

Et værktøj til dig der vil lære kraften i at udvikle, fremme og fremelske nye positive sider og egenskaber hos dig selv.

Al hypnose er i virkeligheden selvhypnose, og alle laver programmering i selvhypnose på sig selv dagligt. Det er de færreste, der ved det. Så med en indsigt i hvordan det virker og hvordan du arbejder med selvhypnosen, er du klædt på til at leve det liv, du ønsker. 

 
Hypnose beskrives ofte som en ændret bevidsthedstilstand.

I hypnosen er man  mere fokuseret på indre oplevelser end de ydre oplevelser. Det har de fleste oplevet når vi dagdrømmer, og derved primært koncentrerer sig om de billeder, lyder og følelser man har. Det samme har de fleste oplevet lige inden de falder i søvn. For at gå i hypnose er du nødt til at gå fra ydre opmærksomhed til indre opmærksomhed, og det er primært den funktion alle induktioner af trance har. 

Zen Zero

Du vil her lære at bringe dig selv i en hypnotisk “Zen Zero” tilstand, hvor du ved egen hjælp kan arbejde med ønsker og drømme.

Du lærer, hvordan du kan konstruere dine egne sessioner med hypnose, gør brug af forslag, som stilles inden selve hypnosen. Underbevidstheden så kan bearbejde. og hvordan du kan optimere dit sprog, og derved vende det negative til det positive.
Dette gælder i hverdagen, på arbejdet og i resten af dit liv.
 

Du vil altid selv kunne trække dig ud af den selvhypnotiske tilstand. Du kan også sagtens være i hypnose og vågne ved en velkendt lyd, af f.eks. at din telefon ringer. Du kan med andre ord stole på at dit ubevidste sind nok skal gøre dig opmærksom på omgivelserne, hvis det er påkrævet og dermed være opmærksom ubevidst på dine omgivelser. 
 
Selvhypnose er en tilstand, der eksisterer naturligt i kroppen, og fremkommer naturligt i løbet af dagen. Har denne form for personligt værktøj til et liv i balance og personlig udvikling vakt din interesse kan du trygt lære Zen Zero selvhypnose teknikker. 

Hos Livsstien for du ligeledes, hvis du ønsker det adgang til vores online univers med netop de postcards du har brug for. 

Mental træning. Et speciale til dig som er sportsudøver

Forbedre dine præstationer både som motionist og som konkurrenceudøver.
Styr din underbevidsthed og skærp dit mentale fokus op til vigtige konkurrencer og kampe.
Oplev personlige værktøjer, også når det er svært at komme tilbage efter pauser eller skader.
 

Mental – træning fokusering 

Moderne hypnoseterapi har været anvendt i Danmark i gennem de seneste 10 år, og vi giver dig personlige værktøjer, så du opnår forståelse for dit sind og derigennem optimerer dine præstationer. 

Imens vi arbejder, både med underbevidstheden og bevidstheden, er vi altid i dialog med dig. Vi bekæmper sammen eventuelle barrierer på din sti.  Du optimerer dit mentale fokus og dine personlige værktøjer i selvhypnose. 

I hypnosen vil du visuelt opleve dig selv i den situation, du ønsker forbedret. Sammen vil vi finde den løsning, der gør, at du vil yde optimalt. 

Nogle gange kan det være en fordel, at vi oplever dig til en træning. Lærer dine rutiner at kende, så du kan optimere dine nye værktøjer i trænings situationer.
Det taler vi selv følgelig individuelt om, hvordan dit behov er, hvad kan virke for dig, og hvilke forventninger du har.
 

 

Vil du vide mere om følelser og personlig udvirkling