Rygestop
7 uger stadig røgfri, det har været rimelig let, men der har dog været få øjeblikke hvor jeg har haft trang til at ryge men de var hurtigt overstået. Så nu kan jeg kalde mig en ÆGTE ikke ryger.

Christian

Det var en stor drøm endelig at få sagt farvel til tobakken
Lise fortæller at røg – tobakken var kommet til at fylde alt for meget i hendes liv. Næsten en følelse af indre stres fordi hun altid skulle finde ud af hvor og hvordan man kunne ryge, når man kom nye steder hen og ikke vil være ved at man er ryger, alle ens pauser kom til at handle om røg og ikke om pausen. Så efter flere forsøg på at holde op og det nærmest er lykkes at fået bildt børn og familie ind at man er stoppet med at ryge, men har glemt at fortælle man er begyndt igen, er det en kæmpe lettelse endelig at være røgfri.
Efter besøg hos Livsstien, så dejligt, jeg er så glad for at tog den beslutning, og en rigtig god oplevelse, jeg fik virkelig lov at mærke min egen beslutning. Jeg fik også to lydfiler jeg lyttede til, de har været mig en god hjælp. Så tusind tak, jeg er bare så glad og endelig fri, røgfri og et godt forløb med mit rygestop.