Brød en dårlig vane det gav min sukkersyge balance. Jeg er en dreng på 15 år, som har haft diabetes siden jeg var 4 år. Det har sådan set altid gået godt med at passe min diabetes og jeg har været god til måle mit blodsukker og tage insulin, og alt det, man nu skal som diabetiker. Men for et stykke tid siden begyndte jeg nogle gange at glemme at måle blodsukker og tage insulin omme i skolen, og det blev desværre kun værre med tiden.

Mine forældre og jeg har stort set prøvet alt for at hjælpe mig med at huske at måle blodsukker. Vi har prøvet alt lige fra skæld ud til belønning, men ingenting har hjulpet mere end en uges tid ad gangen.

Problemet er, at jeg får det dårligt/bliver syg hvis jeg ikke kan styre min diabetes, og det går ud over mit helbred og min indlæring i skolen, da jeg har meget svært ved at koncentrere mig, når mit blodsukker er for højt eller for lavt.

Så en dag da jeg kom hjem fra skole, og havde det ret dårligt tænkte jeg, at der da måtte være nogen/noget der kunne hjælpe mig … og det var sådan, at jeg kom i tanke om hypnose. Mine forældre var straks med på ideen, og min mor kontaktede Ole, og aftalte at han og jeg skulle mødes ugen efter.

Mit besøg hos Ole varede ca. 1,5 time og selv om jeg var i trance, kan jeg huske alt fra konsultationen. Det var en meget overraskende oplevelse, noget helt andet end jeg havde forstilt mig. Men det var spændende, afslappende og en god oplevelse.

Jeg har kun været hos Ole en enkelt gang, og jeg har målt mine blodsukre og taget min insulin til alle måltider siden da, så man kan vist roligt sige, at hypnose har hjulpet mig ret meget. Nu tænker jeg slet ikke over, at det er irriterende at skulle måle blodsukker 9-10 gange om dagen, jeg gør det bare.

Tak for hjælpen Ole. Jeg kommer helt sikkert igen, hvis jeg skulle komme til at glemme at måle mit blodsukker igen

Jeg fik hjælp til at bryde en dårlig vane.

Med venlig hilsen

Frederik