Balance i livet, Maja 29 år fortæller

Jeg kan virkelig anbefale livsstien.

Jeg havde i mange år haft det svært med min far, har ikke rigtigt kunne sætte ord på hvad det var som udløste den følelse i min krop. Jeg blev sur og følte at hele kroppen spændte op når jeg besøgte ham og ofte endte det med et skænderi over selv bare en små ting. Det fik mig til at føle, at jeg ikke var stærk og mit selvværd det bare forsvandt.
Jeg kunne ikke selv sætte ord eller billeder på hvad der satte alt dette i gang inde i mig og hvordan jeg skulle komme videre, da jeg heller ikke ønskede at afskrive min far. Efter at have været ved Ole blot en gang, begyndte jeg at forstå min reaktion og ikke mindst hvorfor jeg havde det sådan. Jeg fik 3 behandlinger og forholdet imellem min far og jeg er nu vendt til noget positiv, og vi nu har det godt sammen. Jeg forstod hvad der var vigtigt for mig at gøre og få ryddet op i.
Det har været en meget positiv oplevelse og jeg har lært rigtig meget omkring mig selv.