Jeg er en kvinde på 50 år, som i mange år har haft kroniske smerter på grund af en påkørsel. En påkørsel der ændrede mit liv, og gav mig et piskesmæld og en skadet nakke og sendte mig ind i en kompleks smertetilstand. Derudover er en mellemgulvs brok stødt til , og udfordret mig på fordøjelses systemet.

Jeg afprøvede 10 gange presso terapi og infrarød varmebehandling hos livsstien, og oplevede følgende.

Mindre træthed
Smertelindrende
Velvære i kroppen
Forbedret nattesøvn

Selve behandlingen er utrolig behagelig, du får en pause samtidig med at din krop udrenses. Under behandlingen lytter man til en behagelig meditationsfil.

Igennem tiden har jeg afprøvet forskellige behandlingsformer, for at finde ud af hvad der virker for mig. I dag går jeg med Zoneterapi og KST kombineret med pressoterapi og infrarød varmebehandling. Krydret med sund kost og bevægelse

Anne-Mette