Angst, frygt og fobi

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.


Angst, frygt og fobi beskriver en følelsesmæssig reaktion til at behandle en forestående fare. En fare, en frygt, som er kendetegnet ved en stærk lyst til at flygte fra situationen. Mennesker, som oplever angst, føler ofte en følelse af afmagt. De har svært ved at træffe et valg, som kan fjerne deres frygt. Man sveder, oplever hjertebanken og har der fysisk dårligt. Andre oplever “tankemyldrer”, følelsen af panik og har oplevelsen af have mistet kontrollen.

Angst beskrivelser

Der er mange former for angst nogle eksempler herpå kan være social angst, panik angst, sygdomsangst og OCD.

Følelsen af angst, frygt, fobi kommer for nogen pludseligt og uden grund og andre har en følelse af at vide hvornår angsten opstår. Men et fælles kendetegn er at det ofte efterlader angstramte uden kontrol over egen krop.

Med hypnose og hypnoseterapi kan du ændre dine tankemønstre og forstå dine handlinger. Du vil kunne bruge dem positivt og hjælpe dig selv på ganske kort tid. 

Læs Thomas og andres historier her

Præstationsangst, eksamensangst og sceneskræk er også angst

Ofte er dette en angsttype man ved hvornår opstår. Der er flere sider af samme sag. Hvis du oplever præstationsangst, vil du typisk også opleve eksamensangst og sceneskræk. Man kan dog godt opleve, at have det ok med præstere skriftligt, men problemer med for eksempel mundtlige eksamener. 

At føle sig alene

Mange føler sig ofte lidt alene med præstations eller eksamensangsten, fordi andre ser ud til, at have det fint med at være på. Men typisk kan man ikke se præstationsangst eller eksamensangst på folk, men mindre det er meget slemt.

Hypnoterapien er en meget effektiv behandling i forhold til præstationsangst.

Det er ikke sikkert, at du med få behandlinger vil elske at tale eller præstere foran andre, eller at gå til eksamen, men du vil typisk kunne komme af med den værste angst, så du med tiden bedre vil kunne lide det. 

Hvad sker der i hypnosen

I hypnosen vil vi guide dig og gøre dig fri af den ubevidste angst der typisk ligger bag problemet med at præstere foran andre.
Angsten kan typisk handle om at dumme sig, blive til grin, eller blive set ned på. Men det er individuelt fra person til person, hvad angsten eller frygten handler om.
 

Fobi er en ekstrem og vedvarende frygt

En frygt for fysiske ting eller forskellige situationer, som påvirker personens normale liv. Selvom man godt ved, at frygten er irrationel. Vil personer med fobier altid forsøge at undgå selve kilden til frygten. Nogle oplever angstanfald, intens frygt og ubehag forfulgt af fysiske symptomer som hjertebanken, rysten, åndenød, svimmelhed og kvalme. 

Med hypnoseterapi kan du ændre dine tankemønstre og forstå dine handlinger, du kan bruge dem positivt og hjælpe dig selv på ganske kort tid. 

Arbejd med din angst, din frygt og dit fobi 

Det kan for eksempel være din uforståelige angst. Sociale angst. Panik angst. Sygdomsangst. Angst i forbindelse med OCD. Angsten for folkemængder. Eksamensangst. Angsten for at tale til og for mange mennesker. Flyskræk. Højdeskræk, sceneskræk. Frygten for fødevarer. Klaustrofobi. Edderkoppefobi og slangefobi. 

Eksamensangst

Ofte er dette en angst type man ved hvornår opstår. Der er flere sider af samme sag. Hvis du oplever præstationsangst, vil du typisk også opleve eksamensangst og sceneskræk. 
Man kan dog godt opleve, at have det ok med præstere skriftligt, men problemer med for eksempel mundtlige eksamener.
 

At føle sig alene

Mange føler sig ofte lidt alene med præstations eller eksamensangsten, fordi andre ser ud til, at have det fint med at være på. Men typisk kan man ikke se præstationsangst eller eksamensangst på folk, men mindre det er meget slemt.

Hypnoterapien er en meget effektiv behandling i forhold til præstationsangst. Det er ikke sikkert, at du med få behandlinger vil elske at tale eller præstere foran andre. Gå til eksamen, men du vil typisk kunne komme af med den værste angst, så du med tiden bedre vil kunne lide det. 

I hypnosen vil vi guide dig og gøre dig fri af den ubevidste angst der typisk ligger bag problemet med at præstere foran andre. 

Angsten kan typisk handle om at dumme sig, blive til grin, eller blive set ned på. Men det er individuelt fra person til person, hvad angsten eller frygten handler om. 

Flyskræk 

Hypnoseterapi og piloterfaring

Flyskræk en frygt  – en angst som ofte mærkes på grund af en oplevelse forbundet med noget utrygt. Noget man er blevet forskrækket for. En ubehagelig oplevelse som lagres i din underbevidsthed. Ofte ved man ikke selv, hvad der udløser angsten for at flyve.
Man ved bare at helst vil undgå flyveturen, da angsten i nogle tilfælde tager helt over.

Med moderne hypnoseterapi, finder vi sammen nøglen til din behandling på din flyskræk. Du vil opleve tryghed, næste gang du skal ud at flyve. Flyskræk kan kureres med hypnose. 

Fritidspilot

Da Ole er fritidspilot og nyder at flyve i sin fritid, trækker han naturligvis på al sin erfaring her.
Sammen med hypnosen får du en unik mulighed for at få den fulde forståelse for, hvordan et fly teknisk fungerer. En god viden om, hvad er turbulens,? Findes der lufthuller? Hvad sker der, når der er uvejr i luften? Hvad forgår der under start og landinger? Ja spørg bare løs.
Ole vil bruge al sin viden og erfaring fra de mange timer i luften til at give dig forståelse og tryghed før din næste rejse.
 

Vil du vide mere