Hypnose og hypnoterapi i Herning

Hvad er hypnose  

Hypnose er en naturlig tilstand i sindet. Man kan sige at hypnose tilstanden på mange måder minder om at drømme, du oplever en koncentreret opmærksomhed.  I hypnosen er din opmærksomhed netop fokuseret, imens du er vågen, men dog ikke helt tilstede på samme måde, som hvis du kommunikerede med andet menneske. Det kalder vi at være i spontan hypnose en oplevelse vi dagligt alle oplever.

Vi ved at din underbevidsthed styrer langt de fleste af dine handlinger og tanker – nogle mener op imod 90 procent. Oftest er det fortiden som har præget os i den ene eller anden retning. I hypnose handler det om at ”vinde” kontrollen over din underbevidsthed. Hypnoterapi er en behandlingsform, som alle kan få gavn af. Det kræver blot et åbent sind, og du er er klar til arbejde med dig selv og herigennem opnå din succes. Terapiformen er effektivt værktøj til at bryde vaner, sætte fokus på angst og frygt, følelser, stress, personlig udvikling, reducere smerter, eller øge dine evner til at præstere i for eksempel sport, skole eller på jobbet. Du lærer at forstå dine handlinger, ændre dine tankemønstre således at du vil kunne bruge dem positivt og hjælpe dig selv videre på ganske kort tid. 

Ud over hypnoseterapi, kan vi også lære dig, hvordan du selv kan bringe dig i hypnosetilstanden, for ved egen hjælp selv at påvirke din underbevidsthed. Denne tilstand kaldes “Zen Zero”. Både selvhypnose og hypnoseterapi er effektive redskaber til at ændre tanke- og handlemønstre. 

Pige med hænder foran ansigtet

Angst, frygt og fobi

Det kan for eksempel være din uforståelige angst, sociale angst, panik angst, sygdomsangst, angst i forbindelse med OCD. Angsten for folkemængder, eksamensangst, angsten for at tale til og for mange mennesker. Flyskræk, højdeskræk, sceneskræk, frygten for fødevarer, klaustrofobi, edderkoppefobi og slangefobi. 

Person med et hjerte

Følelser og personlig udvikling

Det kan for eksempel være selvværd, selvtillid, positiv tankegang, stress, trumer, søvnbesvær, mentaltræning, negativ tanker, aggressionskontrol, sorg, tristhed, jalousi, generthed, giv slip, trænings fokusering og selv hypnose zen zero.

person der ryger

Livstil og vaner

Det kan eksempel være et rygestop, træningsmotivation, neglebindning, sukkertrang, husk at tage din medicin, en uhensigtsmæssige vane. Livsstilsændringer

tegning med mand der har ondt i kroppen

Smertebehandling

Vi arbejder med smerten, og mentale værktøjer der kan hjælpe dig til at styre og kontrollere din smerte.
Disse værktøjer bakkes op af nogle lydfiler, som hjælper dig til at træne dig selv i at skrue ned for smerten de dage, der opstår et behov. 

Vil du vide mere om hypnose