Hypnotisk Gastric Band – et redskab mod overvægt

Om gastric band

Med hypnose som det moderne værktøj det har udviklet sig til i dag, er det muligt at opnå ændringer på livsstile, bryde personlige barriere, udfordre sin egen selvindsigt og optimere egen udvikling og fokusering.

Med hyponose er det muligt at opnå en lignende effekt som det kirugiske indgreb gastric band, hvor der som bekendt kan forekomme alvorlige komplikationer som følge af indgrebet. I stedet for foretage et fysisk indgreb, hvor mavesækken snøres sammen, foretages et “indgreb i underbevidstheden”. Under hypnose lærer underbevidstheden at reducere den mængde mad, der skal til for at føle sig mæt. Behandlingen foretages af flere omgang, hvor tærskel for hvornår vi føler os sultne hæves. Dette gøres ved at placere et mentalt billede af at din mavesækken derer blevet mindre. Hjernen begynder derfor et ignorer signaler fra maven, og fornemmelsen af sult forsvinder.

Men som med det kirurgiske indgreb, er fornemmelsen af at være sulten ikke den eneste grund til at overvægt og overspisning. Derfor suppleres behandlingen med hypnose-terapi til at identificere og bearbejde de psykologiske grunde til overspisning.

Hypnotisk Gastric Band, eller slank med hypnose virker kun som en del af en livsstilsændring. I Livsstien arbejder vi også selv med kostvejledning, kontrol og opfølgning. I samarbejde beslutter vi hvor vidt denne del skal være en del af din workshop.

På workshoppen giver vi jer et indblik i, hvordan hypnoseterapi effektivt kan hjælpe med at bryde vaner, understøtte livsstilsændringer og bidrage med personlig indsigt. Undervejs er der lagt små øvelser ind, så deltagerne på egen krop kan opleve, hvor let hjernen er at påvirke. Sidst vil der selvfølgelig også være tid til spørgsmål.

Dame-på-vægt

Print Friendly, PDF & Email