Program. Personlig coaching med hypnose

Personlig coaching med hypnose

Bookning af mødetidspunkter

Programmet er som udgangs punkt tilrettelagt, som nedfor beskrevet, der vil dog være mulighed for at selv at være med til at sætte dagsordenen efter aftale. Vi aftaler naturligvis mødetidspunkter ud fra dine ønsker.

1.session – varighed 1½ time – 2 timer

Vi drøfter din hverdag, hvilke drømme du har for din livsstil, og hvordan vi sammen kan nå drømmen. Herefter taler vi om, hvad hypnose er for en størrelse, og hvilken betydning det har for din kost omlægning.

Coaching, som første del af din livsstilsændring skal du igennem et kostvejledningsforløb med udgangspunkt i dit nye materiale fra Livsstien og vores slankeforum. Vi taler om hvordan du kan bruge de 10 kostråd i din hverdag, og hvordan du håndterer din hverdag med tidspres og fristelser.

På hver session kan vi foretage en kropsanalyse, så du løbende kan følge din udvikling. Desuden får du udleveret en mappe samt adgang til slankeforum, og her får du din personlige værktøjskasse, som vi opbygger, samt lydfiler og opskrifter fra Livsstien som inspiration til at komme igang. “Mappen” er bygget omkring de 10 kost råd, daglig energiindtag, arbejdet med din motivation og gode råd og din hverdag. Samt ugentlige mails.

2. session – varighed 2 timer

Temaet for denne session er hypnose, her arbejder vi i hypnose med din underbevidsthed, dine vaner og dine drømme.

3. session – varighed 1 ½ time

Temaet for denne session er sammenhængen mellem kost og motion. Vi taler om hvilke værktøjer, du skal anvende for at få en optimal hverdag, og vi følger op på din kost samt hypnose med optimering og personlige værktøjer

4. session – varighed 1 ½ time

Opfølgning på værktøjer og hvordan de fungere for dig, indkøbslister, varedeklarationer og følelsen af at være i kontrol. Opfylder du egne mål.

Samt hypnose med opfølgning og egen kontrol.

5.session – varighed 1 ½ time

På den sidste session evaluerer vi forløbet, og taler om de udfordringer du møder i din varige livsstilsændring, og hvordan du kan bruge de værktøjer, vi har arbejdet med fremadrettet.

Hypnose efter behov

Basis forløb 3 sessioner (1,2 og 5 session)
Udvidet forløb 5 sessioner ( Alle sessioner)

 

Print Friendly, PDF & Email