Vægttab og coaching – Ide grundlag

Varige vægttab

Det handler ikke om at forbyde søde sager eller andre fødevarer, men om at blive bevidst om konsekvenserne bag de valg, man træffer, og den kost man indtager. Energibalance igennem kost, motion og kontrol er mit mantra. Igennem mine erfaringer som kostvejleder, kok, mit arbejde med systemisk tankegang, supervision og som hypnoseterapeut har jeg udarbejdet en række værktøjer, som vores fælles arbejde tager udgangspunkt i.

Det hele startede som endnu en slankekur. Igennem hele livet har jeg selv testet naturpiller, slanke-te, pulver, sultediæter og ensidig slankemad. Jeg har tabt mig, men også taget på igen. I 2010 uddannede jeg mig fra At Workskolen som proceskonsulent i ernæring. Jeg lagde min livsstil om, og blev min egen første klient. I 2012 blev jeg færdig som hypnoseterapeut og føjede hermed et stærkt redskab til min værktøjskasse.

Det vigtigste værktøj hos Livvstien er den sunde fornuft. Vejen til en sundere livsstil behøver nødvendigvis ikke omfatte en total kostomlægning. Sund kost kan også handle om at udskifte melet i frikadellefasen med bulgur. Så kommer der flere fibre indenbords. Jeg vil guide dig igennem en livstilsændring på min facon. Jeg giver plads til at lytte, være fortrolig, og smile til udfordringerne.

Velkommen til Livsstien.

Jonna Nørmark

Master certificeret Hypnoseterapeut – Proceskonsulent i ernæring ® – Supervision og systemisk tankegang – Kok

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email