VÆGTTAB MED HYPNOTISK GASTRIC BAND

Lisbeth om beslutningen, vægttab

Jeg havde i flere år gået med tanken om, at jeg skulle have hjælp til et vægttab. I alt den tid var vægten sneget sig op de næsten 100 kg. Nu var nok, nok…….. og jeg tog kontakt til Jonna og følte mig hørt. Jeg har nydt samarbejdet, ja, det har jeg valgt at kalde det. Kostvejledning og hypnose til at bryde mine vaner, ny indre kontrol, og et hypnotisk gastric band, med den oplevelse at jeg nu ikke føler sult længere. Det har været et godt forløb, hvor det selvfølgelig er mig, der står for vægttabet og Jonna der har givet mig værktøjer. Det går stadig godt, jeg undgår de søde sager, spiser mindre og mere sundt. Motion for jeg nu næsten hver dag og mit vægt tab fortsætter mod mit mål på 70 kg. Og bedste af det hele er min følelse af at jeg selvfølgelig kommer i mål, det virker så naturligt at nå derhen på en god måde.

 

Print Friendly, PDF & Email