Om Hypnotisk Gastric Band

billeder 265Overvægt

Der er altid en ubevidst årsag til en vane. Her beskrives vanen som overvægt, med det faktum at overvægten har kunnet give dig noget. Mange spiser med følelserne, for eksempel når du skal belønne dig selv, oplever ensomhed, kedsomhed, rastløshed, tristhed når der blot skal hygges, som en slags trøst, en handling der ”kompensere” for noget ,vi ikke er bevidste om. Overvægt er ofte en årsag, der er med til, at vi ikke bare lige kan ændre det mønster, du har levet efter i rigtig lang tid.

 

Hypnotisk Gastric Band

Med hypnose terapi får du ryddet op i dit ubevidste spisekammer. Du bliver derigennem en sund spiser, der styre sin egen appetit. Du oplever belønning i form af gode følelser og tanker om dig selv med masser af ressourcer. Vi finder frem til årsagen for din overvægt. Styrker din vilje og motivation, så du genfinder dit indre jeg. Du oplever i hypnose et Gastric Band “indgreb” og derved opnår du følelsen af en mindre mavesæk, og derigennem styrer du din appetit.

Med hypnose

Her er det muligt at opnå en lignende effekt som det kirugiske indgreb gastric band, hvor der som bekendt kan forekomme alvorlige komplikationer som følge af indgrebet. I stedet for at foretage et fysisk indgreb, hvor mavesækken snøres sammen, foretages et “indgreb i underbevidstheden”. Under hypnose lærer underbevidstheden at reducere den mængde mad, der skal til for at føle sig mæt. Hjernen begynder derfor et ignore signaler fra maven, og fornemmelsen af sult forsvinder.

Men som med det kirurgiske indgreb, er fornemmelsen af at være sulten ikke den eneste grund til at overspisning. Derfor suppleres behandlingen med hypnose-terapi til at identificere og bearbejde de psykologiske grunde til overspisning.

Livsstilsændring

Varige vægttab handler ikke om at forbyde søde sager, men om at blive bevidst om konsekvenserne bag de valg og den kost man indtager. Energibalance igennem kost, motion og kontrol er mit mantra. Igennem mine erfaringer som kostvejleder, kok, arbejde med systemisk tankegang, supervision og ikke mindst hypnoseterapeut har jeg udarbejdet en række værktøjer, som vores fælles arbejde skal tage udgangspunkt i.

Se hele programmet her

Den sunde fornuft
Det vigtigste værktøj i mit slankeværksted er den sunde fornuft. Vejen til en sundere livsstil behøver nødvendigvis ikke omfatte en total kostomlægning. Sund kost kan også handle om at udskifte melet i frikadellefarsen med bulgur, så kommer der flere fibre indenbords. Jeg vil guide dig igennem en livstilsændring på min facon. Jeg giver plads til at lytte, være fortrolig, og smile til udfordringerne.

Jonna Nørmark

Proces konsulent i ernæring ® – Supervision og systemisktankegang – Kok – Master certificeret Hypnoterapeut

Print Friendly, PDF & Email