Hypnotisk Gastric Band forløb med personlig coaching

Hypnotisk gastric band forløb med personlig coaching

Bookning af mødetidspunkter.
Den første aftale, aftales pr telefon, dine næste 3 aftaler er hypnose sessioner og skal alle 3 være inden alle inden for 14 dage. Og den sidste session aftales efter behov.

1.session – varighed 1½ – 2 timer

Coaching, som første del af din livsstilsændring skal du igennem et kostvejledningsforløb med udgangspunkt i materiale fra Livsstien. Vi taler om, hvordan du kan bruge de 10 kostråd i din hverdag, og hvordan du håndterer din hverdag med tidspres og fristelser.

Desuden introduceres du til at skabe overblik over indtag af kalorier, ernæring og hvor kommer energien fra. Samt adgang til Livsstiens slankeforrum med din Livsstilsmappe, opskrifter og lydfiler.

Vi drøfter din hverdag, hvilke drømme du har for din livsstil, og hvordan vi sammen kan nå drømmen. Herefter taler vi om, hvad hypnose er for en størrelse og aftaler de 3 næste sessioner.

På hver session kan vi foretage en kropsanalyse, så du løbende kan følge din udvikling. Og vi følger op på de ugentlige mails fra Livsstien.

2.session – varighed 2 timer

Vi drøfter igen din hverdag, hvilke drømme du har for din livsstil, og hvordan vi sammen kan nå drømmen. Vi påbegynder det hypno-terapeutiske behandlingsforløb.

3.session – varighed 1- 1½ time

Vi fortsætter det hypno-terapeutiske behandlingsforløb, hvor du lærer at håndtere sult. Derfor skal du også op til denne session faste i 12 timer (inde på slankeforum finder du opskrifter på suppe, smothiees, juicer som er tilladte i fasteperioden).

4.session – varighed 1 -1½ time

Vi afslutter det hypno-terapeutiske behandlingsforløb, hvor selve det hypnotiske gastric band foretages. På denne session arbejder vi videre med motivationen for din livsstil.

5.session – varighed 1  – 1½ time

Temaet for denne session er sammenhængen mellem kost og motion. Vi taler om, hvilke værktøjer du skal anvende for at få en optimal hverdag, og vi følger op på at du klar til at føler dig klar til fremtiden.

Vi evaluerer forløbet, evt. lidt justeringer i hypnose og taler om de udfordringer du møder i din varige livsstilsændring, og hvordan du kan bruge de værktøjer, vi har arbejdet med fremadrettet.
hvidbaggrund-til-hjemmeside_edited-1

 

 

Koustrupparken 81. Lind. 7400 Herning – www.Livsstien.dk – tlf.22414805 – ® Livsstien

Print Friendly, PDF & Email