Vægttab med hypnose og coaching

billeder 265

Overvægt og vægttab med hypnose

Der er altid en ubevidst årsag til en vane. Her beskrives vanen som overvægt, med det faktum at overvægten har kunnet give dig noget igennem længere tid, ja måske i mange år. Ofte spiser mange med følelserne f.eks. når man skal belønne sig selv, er fortravlet, oplever ensomhed, kedsomhed, rastløshed, tristhed, sorg, smerte eller blot noget der skal indenbords når der skal hygges. Det kan være som en slags trøst, en handling der ”kompensere” for noget vi ikke er bevidste om. I overvægten er der ofte en årsag der er med virkende til at vi ikke “bare” lige kan ændre det mønster man har levet efter i rigtig lang tid.

Gitte fortæller

Vibeke fortæller om gastric band

Personligt coaching

Hvor fokus er 100 procent rettet imod dig. Forløbet er fleksibelt, og du bestemmer tildels selv hastighed og mødetidspunkter. Vi opbygger i fællesskab en personlig værktøjskasse med ingredienser til din nye livsstil. Kassen bliver din følgesvend måske resten af livet, så pas godt på den.

Når jeg anvender hypnoseterapi som et værktøj, arbejder vi med underbevidstheden. Giver dig værktøjer til at kontrollere dine kostvaner, det er et stærkt redskab til den følelsesmæssige og vane brydende nøgle i din proces, når du skal lykkes med din livsstilsændring.

Hypnose, coaching, kontrolvejning og kropsanalyse er indlagt i forløbet samt ugentlige mails.

Jeg vil guide dig igennem en livstilsændring på min facon. Jeg giver plads til at lytte, være fortrolig, og smile til udfordringerne.

Hypnotisk Gastric Band – til dig der skal tabe mere end 15 kg

Med hypnoseterapi får du ryddet op i dit ubevidste spisekammer og bliver derigennem en sund spiser, der styrer sin egen appetit. Du oplever belønning i form af gode følelser og tanker om dig selv med masser af ressourcer. Vi finder frem til årsagen for din overvægt og styrker din vilje og motivation, så du genfinder dit indre jeg. Du oplever i hypnose et Gastric Band “indgreb”, og derved opnår du følelsen af en mindre mavesæk og derigennem et ekstra værktøj til at styre din appetit.

Program personligt Gastric Band

Slank med hypnose – til dig der skal tabe mindre end 15 kg

Her gælder det også, at med hypnose som terapiform får du ryddet op i dit ubevidste spisekammer. Bliver derigennem en sund spiser, der styrer sin egen appetit. Du oplever belønning i form af gode følelser og tanker om dig selv med masser af ressourcer. Vi finder frem til årsagen for din overvægt. Styrker din vilje og motivation, så du genfinder dit indre jeg, og derved opnår du følelsen af, at du styrer din appetit og kostvaner.

Program personligt slank med hypnose

Coaching og kostvejledning
Kostvejledningen er bygget op omkring Sundhedsstyrelsens 10 kostråd. Vi tager udgangspunkt i din hverdag. Vi arbejder med indtag af kalorier og lærer, hvor energien kommer fra. I gennem forløbet bliver du udstyret med værktøjer til selv at opnå kontrol over din kost, motion og hverdag. Du vil få adgang til klientforum med opskrifter og lydfiler, så det er nemt at komme i gang.

Livsstilsændring
Varige vægttab handler ikke om at forbyde søde sager, men om at blive bevidst om, konsekvenserne bag de valg, og den kost man indtager. Energibalance igennem kost, motion og kontrol er mit mantra. Igennem mine erfaringer som kostvejleder, kok, arbejde med systemisk tankegang, supervision og ikke mindst hypnoseterapeut har jeg udarbejdet en række værktøjer, som vores fælles arbejde skal tage udgangspunkt i.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email