Gitte lærte at tage kontrol over sulten

Vægttab

Kontrol og vægttab

Jeg kontaktede Jonna, da jeg ikke havde overskuddet til at starte på en slankekur. Jeg følte, at jeg skulle prøve noget andet, noget som kunne give mig styrke til at stoppe med at spise alt det usunde og samtidig give mig et varigt vægttab. Allerede efter den første hypnose, var der mærkbart forskel. Jeg fik følelsen af, jeg ikke længere behøvede at spise samme mængde, og jeg havde fået kontrollen over hvad jeg spiste. Jeg tabte mig stille og roligt og i løbet af 6 måneder, havde jeg allerede tabt mig 12 kg., uden at jeg følte, at jeg gik glip af noget. Et vægttab som jeg holder. Når jeg fornemmer, at maden tager overhånd, lytter jeg til de filer, som jeg har fået udleveret, og som er en stor hjælp. Jeg kan derfor klart anbefale hypnose som et værktøj til et varigt vægttab.

mvh Gitte

Læs mere omkring hypnose og vægttab

Print Friendly, PDF & Email