Smertebehandling

COLOURBOX3461852

Smertebehandling  – kontrol

Vores hjerne er fantastisk, og nogle gange snyder den vores bevidste sind.
Vi sætter det bevidste sind på bagsædet og sætter underbevidstheden i fokus. Her arbejder vi med smerten, og værktøjer der kan hjælpe dig til at styre din smerte.

Disse værktøjer bakkes op af nogle lydfiler, som hjælper dig til at træne dig selv i at skrue ned for smerten de dage, der opstår et behov.

I smertebehandling med hypnose fjerner vi ikke din smerte, din sygdom, dit ubehag, men vi hjælper med konkrete værktøjer til at styre din smerte.

Om at have smerter
Du er ikke alene, det ved du helt sikkert, men nogle gange kan man komme helt i tvivl. Som gigtpatient ved jeg selv, Jonna, at en dagligdag med kroniske smerter påvirker livskvaliteten Man påvirkes i mindre eller større grad, det kan være din søvn, dit arbejde, din energi, det at deltage i familielivet, venskaber, det at få motion eller hele din identitet.  Det kan være en oplevelse af at være anderledes, og man bruger rigtigt meget energi på at udholde smerten.
Som hypnoterapeut måtte jeg selvfølgelig selv afprøve, hvad det vil sige at arbejde med smerte i hypnose. Jeg var sikkert ligeså skeptisk som du. Kan det passe, at man alene ved tankernes kraft og magt kan lærer at håndtere smerten? Det kræver, at man er villig til at arbejde med sig selv mentalt. Og ja, jeg har fået et helt nyt liv, et liv hvor ubehaget fra smerten stadig er her, men det er altså mig, der styrer og ikke mine smerter fra min rygsøjlegigt.

 

Print Friendly, PDF & Email