Følelser og personlig udvikling

Følelser og personlig udvikling.

Vi oplever alle følelser, som kan medføre positive eller negative reaktioner. En dag uden at vi mærker vore følelser, vil være umuligt at forestille sig. Det kunne være  ved at opleve glæde, tage på ferie, frygten for at rejse, at flyve, eller sorgen ved tab af et familie medlem. Hvis vi listede alle ordene for følelser op, og beskrev dem, ville listen blive rigtig lang. I hypnosen kommer du på en interaktiv rejse igennem din krop, for at du kan forstå dine følelser.

 

Selvtillid og selvværd. Oftest er det fortiden, som har præget os i den ene eller anden retning. Dårligt selvværd – selvtillid kan skyldes et stort ansvar, man ikke var klar til at tage eller ikke lykkedes med. Det kan skyldes mobning på job eller i skolen. Eller hvis man ikke har fået megen ros og mest har lyttet til, hvad man ikke kan finde ud af. Angsten for at fejle kan være stor hos mange mennesker, og er man usikker i sin tale og væremåde, “gemmer” man sig ofte.

Har du følelsen af dårlig selvtillid og selvværd, kan du gøre noget ved det. Hypnose kan ændre tankemønstre til noget positivt og hjælpe dig til at føle bedre selvværd og selvtillid på ganske kort tid.

Følelser der for eksempel kan arbejdes med:
At føle glæde
Forstærke dit selvværd
Arbejde med din generthed
Øge din tålmodighed
Lære at holde af dig selv
Positiv tankegang
Lære at slappe af
Reducere stresssymtomer
Komme videre efter tab personlige tab

Personlig udvikling – for eksempel kan der arbejdes med:
Motivation
Kreativitet
Giv slip på fortiden
Imødekomme forandringer
Sætte og opnå mål
Aggressionskontrol
Forstærke dit fokus
Lær dig selv at slappe af
Reducer stress
Kom videre efter et personlige tab

Læs om hvordan Anne Mette ved hjælp af kom gennem sorgen
eller hvordan Peter fik sin selvtillid tilbage

Print Friendly, PDF & Email