Sportspræstationer – Mental træning

AsbjørnEt speciale til dig som er sportsudøver

Forbedr dine præstationer både som motionist og som konkurrenceudøver. Styr din underbevidsthed og skærp dit mentale fokus op til vigtige konkurrencer og kampe. Oplev personlige værktøjer, også når det er svært at komme tilbage efter pauser eller skader.

Mental – træning fokusering
Moderne hypnoseterapi har været anvendt i Danmark i gennem de seneste 10 år, og vi giver dig personlige værktøjer, så du opnår forståelse for dit sind og derigennem optimerer dine præstationer.

Imens vi arbejder, både med underbevidstheden og bevidstheden, er vi altid i dialog med dig,  og vi bekæmper sammen eventuelle barrierer på din sti, så du optimerer dit mentale fokus og dine personlige værktøjer i selvhypnose.

I hypnosen vil du visuelt opleve dig selv i den situation, du ønsker forbedret, og sammen vil vi finde den løsning, der gør, at du vil yde optimalt.

Nogle gange kan det være en fordel, at vi oplever dig til en træning og lærer dine rutiner at kende, så du kan optimere  dine nye værktøjer i trænings situationer. Det taler vi selv følgelig individuelt om, hvordan dit behov er, hvad kan virke for dig, og hvilke forventninger du har.

Læs mere om hvordan Anne Sofie har lært at bevare kontrollen med hypnose

Print Friendly, PDF & Email