Hvad er hypnose

færdig til hjemmesiden

Ole og Jonna Nørmark

Hypnose er en naturlig tilstand i sindet

Man kan sige at hypnose tilstanden på mange måder minder om at drømme. Din underbevidsthed styrer langt de fleste af dine handlinger og tanker – nogle mener op imod 90 procent. Hypnose handler om at vinde kontrollen over din underbevidsthed. Terapiformen kan bryde vaner, sætte fokus på frygt og angst, følelser, reducere smerter, eller øge dine evner til at præstere i for eksempel sport, skole eller på jobbet.

Ud over hypnoseterapi, kan vi også lære dig, hvordan du selv kan bringe dig i hypnosetilstanden, for ved egen hjælp selv at påvirke din underbevidsthed. Denne tilstand kaldes “Zen Zero”. Både selvhypnose og hypnoseterapi er effektive redskaber til at ændre tanke- og handlemønstre.

Hypnosererapi som behandlingsform

Det et effektivt værktøj til at ændre tanke og handlingsmønstre. Det er en behandlingsform, som alle kan få gavn af, men den kræver et åbent sind for at give succes. Det er nemlig umuligt at tvinge et menneske i hypnose, derfor er det også vigtigt for os som hypnoterapeuter at byde dig velkommen i nogle trygge rammer.

Første gang vi mødes, har vi en dialog om den problematik, vi skal have fokus på. Jeg stiller dig naturligvis nogle spørgsmål, som jeg anvender under hypnosen. Vi finder en fælles tilgang til problematikken, og herefter starter hypnosen og terapidelen. Inden selve hypnosen bruger vi også en del energi på at fortælle om, hvad der sker i hypnosetilstanden, og hvordan hypnose virker. Alt sammen for at sikre, at du igennem hele forløbet kan føle dig tryg.

I hypnosen finder vi i fællesskab løsningen på din problematik. Efter hypnosen vil du kunne huske alt, hvad der er foregået. Det er en udbredt misforståelse, at vi som hypnoterapeuter kan få dig til at gøre noget, der strider imod din overbevisning. Din bevidsthed sidder så at sige på bagsædet, og passer på dig hele vejen igennem behandlingen.

Vi ved, at du sikkert har en masse fordomme om hypnose, men med et åbent sind kan alle få glæde af dette arbejdsredskab til underbevidstheden. Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os – ellers læs vores oftest stillede spørgsmål.

For at hypnose behandlingen skal være effektfuld, er der en række ting du skal være opmærksom på, inden du møder til behandling. Læs mere om krav til klienten

Ligeledes vil vi gerne, du ser denne lille video inden din første session hos Livsstien.

 

Print Friendly, PDF & Email