Hvad kan du opnå med hypnose?

Følelser og personlig udvikling

Følelser. Vi har alle følelser, som kan medføre positive eller negative reaktioner. At opleve en dag, uden at vi mærker vores følelser, vil være umuligt at forestille sig. Hver eneste dag mærker vi følelser, det kan være at opleve glæden ved at tage på ferie, frygten for at rejse, frygten for at flyve, eller sorgen ved tab af et familiemedlem. Hvis vi listede alle ordene for følelser op, ville listen blive rigtig lang. Ved hjælp af hypnose kommer du på en interaktiv rejse igennem din krop, for at du kan forstå dine følelser.

Selvtillid og selvværd. Oftest er det fortiden, som har præget os i den ene eller den anden retning. Dårligt selvværd eller selvtillid kan skyldes et stort ansvar, man ikke var klar til at tage eller ikke lykkedes med. Det kan skyldes mobning på job eller i skolen. Hvis man ikke har fået megen ros og mest har lyttet til, hvad man ikke kan finde ud af, kan det også spille ind. Angsten for at fejle kan være stor hos mange mennesker, og er man usikker i sin tale og væremåde “gemmer” man sig ofte.

Har du følelsen af dårlig selvtillid og selvværd, kan du gøre noget ved det. Ved hjælp af hypnose kan du ændre dine tankemønstre til noget positivt og dermed hjælpe dig selv til at føle bedre selvværd og selvtillid på ganske kort tid.

Læs om hvordan Anne Mette ved hjælp af hypnose kom gennem sorgen eller hvordan Peter fik sin selvtillid tilbage

Angst, frygt og fobier

Arbejd med din frygt og fobi: Det kan være angst, flyskræk, højdeskræk, sceneskræk, angst for folkemængder, eksamensangst, at tale til mange mennesker, præstationsangst, klaustrofobi, edderkoppefobi, slangefobi, angst for små rum og elevatorer.

Angst og frygt beskriver en følelsesmæssig reaktion til at behandle forestående fare – med en stærk lyst til at flygte fra situationen. Mennesker som oplever meget frygt, føler ofte en følelse af afmagt, og de har svært ved at træffe et valg, som kan fjerne frygten. Man sveder og kan gå i panik.

Fobi er en ekstrem og vedvarende frygt for ting eller forskellige situationer, som påvirker personens normale liv. Selvom man godt ved, at frygten er irrationel, vil personer med fobier altid forsøge at undgå selve kilden til frygten. Nogle oplever angstanfald, intens frygt og ubehag, forfulgt af fysiske symptomer som hjertebanken, rysten, åndenød, svimmelhed og kvalme.

Med hypnoseterapi kan du ændre tankemønstre og forstå dine handlinger og du kan bruge dem positivt og hjælpe dig selv på ganske kort tid.

Læs hvordan Jacob overvandt sin eksamensangst
Læs hvordan Kristina slap af med højdeskræk

Flyskræk

Flyskræk mærkes ofte pga. en oplevelse forbundet med noget utrygt, eller noget man er blevet forskrækket for. En ubehagelig oplevelse lagers i din underbevidsthed og ofte ved man ikke selv hvad der udløser angsten for at flyve. Med moderne hypnose terapi, finder vi sammen nøglen til din behandling.

Da Ole er fritids pilot og nyder at flyve i sin fritid, trækker han naturligvis på alt sin erfaring her. Du for en unik mulighed for at for den fulde forståelse for hvordan et fly teknisk fungere og en god viden om hvad er turbulens, findes der lufthuller, hvad sker der når der er uvejr i luften, hvad forgår der under start og landinger, ja spørg bare løs. Ole vil bruge alt sin viden og egen erfaring fra de mange timer i luften til at give dig forståelse og tryghed før din næste rejse.

Læs om hvordan Mai slap af med sin flyskræk

Stress en tilstand, en følelse

Med hypnoterapi er det muligt at ændre på stress tilstanden og symptomerne.  Få fokus på måden man oplever udefrakommende begivenheder og situationer. Aktivere indre ressourcer til at kunne håndtere situationer på, og herigennem ændre tanke mønstre og handlingsmønstre.

Den afslappende hypnosetilstand i sig selv være gavnlig i forhold til stress tilstande, bare den kortvarig indre ro, vil det kunne skabe store forandringer i forhold til stressen.

Dårlig søvn – søvnløshed
Kan være skabt som en ubevidst tilstand forhold til at sove. Det kan være en frygt for, at der skal ske noget mens man sover, er bange for at gå glip af noget, eller en periode hvor søvnløshed kan blive til en vane som gør at man bliver bange for ikke at kunne falde i søvn, som ender med at holde én søvnløs. Det vil sige, at bekymringen for følgerne af manglende søvn skaber selve søvnproblemet.

Bryd en vane ved hjælp af hypnose – Ny livsstil

Neglebidning, Købetrang, Vægttab, Sukkertrang, Rygestop, Motionsmotivation…….

Dit helbered – din livsstil
Livsstils ændringer handler ofte om at bryde vaner og lære underbevisheden at træffe nye valg.

Beskrivelse på hvordan man kan arbejde med livsstil

Vægttab. I hypnose finder vi hurtigt frem til de dybereliggende årsager til at vi spiser uhensigtsmæssigt. Husk at der altid er en ubevidst årsag til en vane, altså det faktum at vanen har kunnet give dig noget. En årsag der er med til at vi ikke bare lige kan ændre mønstret. Mange mennesker spiser med følelserne f.eks. hygge, belønning, ensomhed, kedsomhed, rastløshed,tristhed. Altså en slags trøst eller en handling der ”kompensere”.

Med hjælp af hypnose terapi kan du få ryddet op i dit ubevidste spisekammer og blive en sund spiser. Belønningen kunne være i form af gode følelser og tanker om dig selv.

Læs hvordan Gitte oplevede slank med hypnose

Hypnotisk Gastric Band helt unik til dig der vil tabe dig mere en 20 kg
ved hjælp af hypnose læs mere her.

Sukkertrang. Trangen til slik og søde sager kan med gode resultater behandles med hypnoseterapi. Hvis du er en af de mange danskere med en udpræget sukkertrang, så er der altid en årsag. En gammel vane fra barndommen måske eller at du stille og roligt har vænnet dig til alt den sukker.
Mange  bruger slik som belønning, altså også en form for kompensation, der ofte har forbindelse til fortrængte følelser. Men uanset årsagen så kan du med hjælp af hypnose bryde din sukker trang.

Rygestop en vane der kan brydes ved hjælp af hypnose. Det første skridt er at du skal beslutte dig for et rygestop. I hypnosen hjælpes du med at slette den “automatiske” træng til at ryge. Du vil efterfølgende ikke savne eller føle du har ofret noget i dit liv når du holder op med at ryge og bliver røgfri.

Rygestop – Sådan reagerer din krop når du stopper med at ryge.
Allerede fra 1. dag falder risikoen for luftvejssygdomme, og efter få dage er du fri for slim i halsen, hoster mindre og får mindre åndenød. Efter 5-7 dage smager og lugter du alting bedre, får friskere ånde, renere tænder og mere energi. efter 1 år er risikoen for hjerte/karsygdomme halveret Efter 5 år er risikoen for hjerte/karsygdomme den samme som hos en, der aldrig har røget. Efter 10 år er risikoen for lungekræft faldet med ca. 50 % Ex-rygere har lavere risiko for strube- og halskræft, kræft i mundhulen og blærekræft end rygere. De har færre sygedage. Og de lever generelt længere end rygere – uanset hvornår de holder op. Eksrygere med mavesår får det hurtigt langt bedre. Kvinder, der holder op, når de bliver gravide, føder børn med samme fødselsvægt som ikke-rygere Ex-rygende kvinder kommer også i overgangsalderes til “normal” tid, mens rygere ofte gør det 1-2 år tidligere.(Kilde: Sundhedsstyrelsen)

Smertebehandling

Om at have smerter. Du er ikke alene, det ved du helt sikkert, men nogen gange kan man komme helt i tvivl, som gigt patient ved jeg, at en dagligdag med kroniske smerte påvirker livskvaliteten i større eller mindre grad.
Det kan være din søvn, dit arbejde, din energi, det at deltage i familielivet, venskaber, få motion, din identitet.  En oplevelse af at være anderledes og man bruger rigtigt meget energi på at udholde smerten.

Som hypnoterapeut måtte selvfølgelig selv afprøve, hvad det vil sige at arbejde med smerte ved hjælp af hypnose. Jeg var sikkert ligeså skepsis som du. Kan det passe at man alene ved tankernes kraft og magt kan lærer at håndtere smerten, hvis man samtidig er villig til at arbejde med sig selv mentalt. Og ja, jeg har fået et helt nyt liv, et liv hvor ubehaget fra smerten stadig er her, men det er mig der styrer og ikke mine smerter fra min rygsøjlegigt.

Print Friendly, PDF & Email