Flyskræk

Flyskræk

Flyskræk  – Hypnoseterapi og piloterfaring

Flyskræk mærkes ofte på grund af en oplevelse forbundet med noget utrygt, eller noget man er blevet forskrækket for. En ubehagelig oplevelse lagres i din underbevidsthed, og ofte ved man ikke selv, hvad der udløser angsten for at flyve. Med moderne hypnoseterapi, finder vi sammen nøglen til din behandling på din flyskræk,  så du vil opleve tryghed, næste gang du skal ud at flyve. Flyskræk kan kureres med hypnose.

Da Ole er fritidspilot og nyder at flyve i sin fritid, trækker han naturligvis på al sin erfaring her. Sammen med hypnosen får du en unik mulighed for at få den fulde forståelse for, hvordan et fly teknisk fungerer og en god viden om, hvad er turbulens, findes der lufthuller, hvad sker der, når der er uvejr i luften, hvad forgår der under start og landinger, ja spørg bare løs. Ole vil bruge al sin viden og erfaring fra de mange timer i luften til at give dig forståelse og tryghed før din næste rejse.

Mai, som tidligere har været behandlet for flyskræk med hypnose, skriver i en glad besked fra hendes feriested.
Har bare nydt min ferie. Flyveturen var helt fantastisk. Jeg kørte direkte til lufthavnen med en kæmpe smil og alt var super.  Var nervøs for om angsten ville komme, men den kom slet ikke. Jeg fik hverken hjertebanken eller rystetur.
På turen sad jeg endda ved vinduet og kigget ud…..Det var fantastisk og glæder mig helt til at sætte mig i flyveren på søndag og komme hjem.
1000 tak for hjælpen. Jeg kommer igen og skal have hjælp til alle mine andre problemer

Mai. December 2014

Print Friendly, PDF & Email