Studerende fik hjælp til eksamensangst

Et par skønne beskeder fra glade studerende

Katrine blev også de fysiske symptomer kvit

Hej Jonna? Jeg vil bare sige tusind tak for den store hjælp eksamensangst-hypnosen har givet mig! Normalt op til en eksamen kan jeg slet ikke sove, jeg får det dårligt, græder og bliver generelt bare indelukket og sur. Disse symptomer har jeg slet ikke bemærket efterfølgende. Det har hjulpet SÅ meget til at komme nemmere igennem mine mundtlige eksaminer, da jeg nu kun er nervøs og spændt, som man også helst skal være inden man skal ind og præstere.
Jeg mangler kun 1 eksamen før jeg bliver student her på mandag, men jeg ser positivt på dagen. Så det jeg egentlig vil sige med alt dette, er tusind tusind tak
for hjælpen! Det virker!???
Knus Kathrine

Randi kan nu formidle med rolig og kontrolleret stemme

Hej Jonna 🙂 Nu er det lidt tid siden jeg var til hypnose hos dig vedrørende min eksamensangst, og jeg har siden hen været til tre mundtlige prøver, hvoraf en var afsluttende. Jeg har tydeligt kunne mærke en forskel i mit niveau af nervøsitet, og har oplevet en klar forbedring i hvor meget min stemme kan finde på at ryste. Resultaterne i alle tre prøver blev 12-taller, og jeg takker dig mange gange for din hjælp 🙂 Ud over at kunne mærke en forskel i mine eksamenspræstationer, oplever jeg også, at det generelt er blevet nemmere at komme ud af min comfort zone.
Endnu engang mange tak for din hjælp ?
Vh Randi

Jacob fik styr på nerverne og eksamensangst

Hver gang jeg skulle til eksamen eller have en mindre test i skolen, kom eksamensangst begyndte jeg at føle mig stresset, blev nervøs, og der var ingen ro at finde. Det resulterede for det meste i, at der nærmest gik en klap for, og glemte alt, hvad jeg havde lært.

Jeg havde i længere tid haft det dårligt med at gå til både mundtlige og skriftlige eksamener, dog var de mundtlige de værste for mit vedkommende. Jeg er lidt af en perfektionist, derfor ønsker jeg at have styr på mine ting. Jeg havde nogle gange lidt problemer med at koncentrere mig, men gjorde mit bedste. Derfor kunne jeg godt gå lidt kold under forberedelserne. Selvom jeg for det meste havde forberedt mig så godt som muligt, havde jeg stadig problemer med at åbne mig op til eksamen, og fortælle det jeg egentlig ville.
Jeg tror, at én af problemerne dengang var, at jeg gik alt for meget op i høje karakter, i stedet for at tænke realistisk og være glad for en eller to karakterer under forventning. Jeg satsede for højt. Jeg har aldrig rigtig været den, som havde så meget selvtillid, hvilket jeg også tror, havde stor betydning for min præstation. Det eneste jeg ønskede, var, at kunne håndtere min eksamensangst lidt bedre, så jeg ikke skulle sidde at være ulykkelig på grund af min nervøsitet.
Så kom den tid, hvor jeg selv vidste, at nu blev jeg altså nødt til at få hjælp, da det ødelagde alt eksamenstiden. Om natten havde jeg store problemer med at falde i søvn, tankerne fløj rundt i hovedet på mig. Nogle gange lyttede jeg til noget afslappende musik, så gik det lidt bedre.
Jeg fik så hjælp det hjalp mig til at slappe mere af, så jeg kunne holde hovedet kold. Jeg kan efterfølgende bedre koncentrere mig til mine forberedelser, og eksamenerne går mig ikke så meget på mere, som før i tiden. Både under forberedelse og inde til eksamenen, er jeg mere fokuseret. Jeg synes selv, at jeg kan styre min nervøsitet bedre end førhen. Selvfølgelig er jeg stadig lidt små-nervøs, men dog ikke så voldsom som før. Det er på almindelig plan, og jeg kan bedre holde til det nu. Min mor har også kunne mærke tydelig forskel, da jeg førhen ringede til hende, og var helt ulykkelig i den anden ende af røret.
Jeg kan stærk anbefale at få gjort noget ved eksamensangst. Det har hjulpet mig, og det kan helt sikkert også hjælpe andre.
Lene kunne snakke i flere timer ved det grønne bord
Så kom mit første 12 tal hjem til eksammen, jeg havde det super hele vejen og følte at jeg kunne have snakket i flere timer.
De stoppede mig til sidst, og min lære spurgte mig bagefter hvad der lige præcis var sket med mig for sådan havde han aldrig set mig før. J
Tak for hjælpen skulle have besøgt dig noget før.
Mette endte med et 12 tal
Jeg lovede at vende tilbage med opfølgning på min eksamen, jeg bestod med et 12 tolvtal
og uden at græde 🙂 så det er bare fantastisk. Tusinde tak. Hilsen Mette
Print Friendly, PDF & Email